Градският транспорт трябва да бъде безплатен за определени групи и

...
Градският транспорт трябва да бъде безплатен за определени групи и
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Градският транспорт трябва да бъде безплатен за определени групи и граждани - например за пенсионерите

Градският превоз би трябвало да бъде безвъзмезден за избрани групи и жители - да вземем за пример за пенсионерите. Освен това да стане по-достъпен за обществено уязвимите групи. Това съобщи за " Денят онлайн " Ваня Григорова, кандидат-кмет на София от Българска социалистическа партия за България.

" Първото нещо, което ще направя, в случай че стана кмет е, да проверявам договорите за отдаване на комунални услуги на частни компании. Това е узаконената корупция - по този начин изтичат средства от общината. Държавните предприятия непрекъснато са заменяни, а цени на обособени съставни елементи са изкуствено завишавани. Това е повода да не можем да преодолеем дефицита тук-там в детските градини ", разяснява Григорова.

По думите ѝ никой гласоподавател не е обезпечен глас на избрана партия или коалиция. " Ако не защитаваш хорските ползи, не би трябвало да смяташ, че са ти бащиния. Приключили сме с феодализма и в случай че избрана група политици не дават отговор на потребностите на жителите, би трябвало да бъдат заменени. От 33 години София се ръководи от десни партии и обединения, време е да кажем край! Не очаквам някой да ме внесе на кметското място. Аз съм единственият различен претендент с късмет за балотаж ", безапелационна е тя.

" Винаги съм била на страната на служащия, на слабия - против мощните. Това е моят естествен облик. Няма по какъв начин за един месец човек да стане друг. Аз всеки ден имам срещи в разнообразни квартали, от време на време по 5 дневно, а съперниците ми рядко виждат живи хора отвън холограмите. Призовавам да стартираме диалог всъщност по какъв начин Следствен отдел към окръжна прокуратура се обезкървява и разпродава и по какъв начин да спрем отдръпването на общината, в която кметът не е собственик, а рентиер и спекулант. Оттеглянето от всички обществени области и сфери води до тапи, нечист въздух и проблем с паркирането. В " Горна баня " хората споделят, че нямат джипита ", показа Григорова. И посочи, че в градския превоз има 15% дефицит на водачи, което значи, че всички поставят ексклузивен труд.

Според нея " сглобката " във властта няма по какъв начин да бъде разглобена, а ще се споява от ден на ден. " Подкрепата на всеки един - партия или самостоятелен, е добре пристигнала. В сериозната борба против власт и пари няма по какъв начин елементарният човек да бъде печеливш. Приемаме поддръжка от всички. " Топлофикация " София е натрупала огромна част от отговорностите си в резултат на сериозното нарастване на цената на природния газ. Те са към 1,5 милиарда, голяма част са от сметките за газа. Общината не може да ги поеме, изрично би трябвало да се намеси страната. Продължават и разпродажбите на общински парцели. Сега жителите ще би трябвало да платим 1,5 милиарда за отчуждаване на парцели ", уточни тя.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР