Градският стадион в Раковски ще се превърне в арена на

...
Градският стадион в Раковски ще се превърне в арена на
Коментари Харесай

Градският стадион в Раковски – арена на тридневен бирфест

Градският стадион в Раковски ще се трансформира в сцена на тридневен бирфест, а на един от подготвителните терени на спортния комплекс „ Г. С. Раковски ” ще бъдат ситуирани стотици маси, които да поберат хилядите локални поданици и посетители от други обитаеми места. Традиционното събитие се провежда от Община Раковски под патронажа на кмета Павел Гуджеров, който ще открие публично 12-ото издание на „ Раковски Бирфест ”.

Биреният фестивал се организира от лятото на 2008 година. През годините на сцената са гостували доста звезди на „ Пайнер “, реализатори от музикални тв реалити формати, известни български оркестри, локални гении, както и доста рок групи.

Събитието ще се състои на 9, 10 и 11 август от 20:00 часа на Градския стадион „ Георги Раковски “.

Организаторите са се постарали да обезпечат оптимално многообразие на бирфеста – да има елегантни тематични шатри на известни марки питие, за леещата се нонстоп бира е обезпечено и уместно мезе, а за най-малките пък ще има куп детски атракции, батути, надуваеми крепости и пързалки, захарен памук и доста балони. В петъчната първа вечер на сцената на Бирфеста хорото ще завие оркестър “Орфей ” на Георги Янев, а старите самодейци от отбор “Слав Бойкин ” по традиция ще изнесат едночасов концерт. Събота е избрана за поп фолк фиеста с песните на фолк фуриите Гергана и Ани Хоанг и атрактивният Dj ONIX, а в неделната вечер на 11 август градският стадион в Раковски ще се трансформира в рок зона с Теди Кацарова и Дичо и другари, както и децата от локалната музикална школа " Кампа Рекордс ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР