Градският стадион в Несебър вече има модерна двустранна зрителска трибуна.

...
Градският стадион в Несебър вече има модерна двустранна зрителска трибуна.
Коментари Харесай

Отбор от Втора лига показа новата трибуна

Градският стадион в Несебър към този момент има съвременна двустранна зрителска естрада. Тя бе публично открита през днешния ден, а лентата прерязаха кметът Николай Димитров, зам.-кметът Лазар Япаджиев, Георги Маринов, ръководител на Общински футболен клуб „ Несебър “, Марин Камалиев, член на УС на ОФК „ Несебър “, Недялко Москов, състезателен шеф на ОФК „ Несебър “ и футболист от представителния тим.

Събитието почетоха представители на Общинска администрация, общински съветници, управление, треньори на ОФК „ Несебър “ и състезатели от разнообразни възрастови школи, написа flagman.bg.

Веднага след прерязване на лентата, присъстващите разгледаха съвременна двустранна зрителска естрада и показаха удовлетворение от видяното.

„ Новата облага става част от спортната инфраструктура на община Несебър. “, съобщи кметът на града Николай Димитров и добави, че от години локалната власт се стреми да възобнови спортния туризъм, който се е развивал на територия на общината.

Градоначалникът напомни, че „ зимно време най-хубавата подготовка за спортните тимове е на равнището на морското ниво, тъй като тук климатът е удобен за осъществяване на тренировки на локални и непознати тимове. Нашата концепция е да влагаме в положителни спортни бази. И в други съставни селища имаме планове, които, надяваме се, да осъществим поетапно. “

Кметът добави, че Община Несебър се стреми да развива и детско-юношеския спорт на своя територия, тъй като с изключение на всичко друго, спортът възпитава и дисциплинира подрастващите. Георги Маринов, ръководител на Общински футболен клуб „ Несебър “ осведоми, че сега в детско-юношеската школа на Несебър упражняват към 110 деца, които вземат участия в регионалните шампионати.

Основната цел на новата облага е да обезпечи зрителски места към главния и към подготвителния терен, както и съблекални за тимовете - домакини и посетители, пространства за треньори, съдии, лекари, санитарни възли за посетителите и други

Двустранната зрителска естрада е ситуирана сред главния и подготвителния терен. На партерното й равнище са обслужващите пространства, на полунивото са разположени зрителските трибуни, а на първия етаж е вип ложата.

Обектът е построен с пари от общинския бюджет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР