Градският стадион в Ловеч може да бъде прекръстен на името

...
Градският стадион в Ловеч може да бъде прекръстен на името
Коментари Харесай

Стадионът в Ловеч ще носи името на Ферарио Спасов

Градският стадион в Ловеч може да бъде прекръстен на името на Ферарио Спасов, който почина трагично в злополука в събота. Феро бе отвеян към Шереметя от бял състезателен мерцедес, който се движел със 150 км в час, написа " Тема спорт ".
 Поклонението пред Ферарио Спасов ще бъде в стеснен фамилен кръг
Поклонението пред Ферарио Спасов ще бъде в стеснен фамилен кръг

ова оповестяват от пресцентъра на Община Ловеч като се базират на фамилията на футболния треньор

" Постъпило е предложение, в което жителите на град Ловеч можем да желаяме от Общинския съвет и от кмета на Община Ловеч господин Страцимир Петков стадионът да носи името на Ферарио Спасов ", написаха от формалната фенстраница на ловчанлии " Литекс - Фен Страница ". Очаква се в най-скоро време предлагането да бъде импортирано публично и гласувано на първото съвещание на новата локална власт. Като футболист Феро записва 350 мача за Осъм Ловеч в два интервала (1979-83 и 1986-93). После е старши треньор на отбора, с който става първенец през 1999 година и печели купата през 2001. Ръководи и Академията на Литекс.

Поклонението пред Ферарио Спасов ще е в доста стеснен фамилен кръг. Това оповестяват от пресцентъра на Община Ловеч, като се базират на фамилията на експерта.

Близките благодарят на всички, които с откровени слова провокираха вълна от съчувствие и съпричастност. " Това ни оказа помощ да преодолеем най-тежките мигове от сполетялата ни покруса. Нашият татко, брачен партньор и дядо ценеше фамилното успокоение и времето, прекарано непретенциозно, надалеч от светлината на прожекторите. Най-съкровеното ни предпочитание е да се разделим тъкмо по този метод с него. Благодарим за разбирането! ", споделят от фамилията на Ферарио Спасов.

" В персоналния си живот той беше въплъщение на невзискателност и почтеност, предан на фамилията и приятелите си. Именно по тази причина жителите на Ловеч го ценяха и обичаха. Той беше изключителна персона и мощен темперамент. Искрено имам вяра, че неговият образец и уроците му ще останат в паметта и сърцата на всеки, който е бил очевидец на пътя му ", споделя кметът Страцимир Петков. Вчера в Ловеч бе ден на печал.

Обвиняемият за злополуката с Ферарио Спасов Начо Панталеев може да получи от 3 до 8 години затвор, сподели окръжният прокурор на Ловеч Валентин Вълков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР