Градският съветник Юсеф Салам, член на оневинения Central Park Five“,

...
Градският съветник Юсеф Салам, член на оневинения Central Park Five“,
Коментари Харесай

Градският съветник Юсеф Салам, член на „Central Park Five“, казва, че полицията на Ню Йорк е спряла колата му без обяснение

Градският консултант Юсеф Салам, член на оневинения „ Central Park Five “, е спрян от полицията на Ню Йорк без пояснение в Харлем, само че ченгетата споделиха, че „ професионалното “ и „ уважителното “ взаимоотношение би трябвало да бъде „ похвалено “.

Салаам, който служи като ръководител на публичната сигурност в Съвета, карал със брачната половинка и фамилията си в петък вечерта, когато служител на реда го спрял, съгласно неговото изказване и фрагменти от срещата, оповестени от NYPD.

„ Снощи, до момента в който карах със брачната половинка и децата си и слушах диалог с моите сътрудници от Съвета по високоговорител, бях спрян от чиновник на нюйоркската полиция в моето обичано село Харлем в границите на 28-ми регион “, сподели Салам в изказване събота.

„ Представих се като консултант Юсеф Салам и след това попитах служителя на реда за какво ме стопираха. Вместо да отговори на въпроса ми, служителят на реда сподели: „ Приключихме тук “ и продължи да си потегля. “

Салаам беше спрян, до момента в който кара „ наследник седан с регистрационен номер на Джорджия за шофиране с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР