Градският съветник на Ню Йорк Юсеф Салам беше изправен пред

...
Градският съветник на Ню Йорк Юсеф Салам беше изправен пред
Коментари Харесай

Противоречивото спиране на трафика на Юсеф Салам подчертава проблема с 19 хиляди „неправилно представени“ регистрационни табели, застраховка в Ню Йорк

Градският консултант на Ню Йорк Юсеф Салам беше изправен пред жега поради прекъсване на трафика, което разкри, че е карал кола отвън щата плочи — наблягане на проблем, който е достигнал спешни равнища в Емпайър Стейт.

Щатските данни, прегледани от The Post, разкриха, че 18 753 водачи са „ показали неправилно “ местоположението на транспортните си средства през 2022 година, налични са последните данни за годината.

Това значи, че колите са били застраховани отвън щата или в различен окръг в щата, а не там, където лидерът обитава или паркира транспортното средство – какъвто беше казусът със Салам, чиято кола имаше номера на Джорджия.

Много водачи съзнателно записват и застраховат колите си в други щати, с цел да получат награди, доста по-ниски от Ню Йорк, който има измежду най-високите ставки в страната.

Пренебрегването на закона посредством обезпечаване на колата на друго място вреди на водачите в Ню Йорк, които съблюдават разпоредбите. Малък осигурителен фонд способства з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР