Градският съвет на БСП Пловдив няма да се съобрази с

...
Градският съвет на БСП Пловдив няма да се съобрази с
Коментари Харесай

Скандали тресат БСП Пловдив

Градският съвет на Българска социалистическа партия Пловдив няма да се съобрази с противоуставните текстове в решението на Националния съвет от 11 - 14 май. Свиква се в неделя градска конференция, на която ще бъде оповестена настоящата политическа конюнктура. Това разгласи управлението на партията, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Пресконференцията беше планувана в централата на партията на ул. " Кръстю Пастухов " 18. По разпореждане на регионалния ръководител управлението на Горско стопанство не е позволено до постройката и брифингът се организира на тротоара. В нея участваха общинските съветници Ангел Иванов, който е и зам.-председател на Общински съвет - Пловдив, доктор Атанас Баташки и Йордан Василев, както и членът на Националния съвет Атанас Петков.

На съвещанието на Горско стопанство е решено да не се извърши решението на Народно събрание, което опонира на Устава. Ангел Иванов, който е краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител на Горско стопанство, акцентира, че въпросното решение към момента не е пристигнало в формален тип. 

Ще бъде подаден сигнал до Районна прокуратура за безчинство, защото материално виновното лице, вписано в Търговския указател, не е участвало на инспекциите на работната група, назначена от Националния съвет, сподели Атанас Петков. Той съобщи, че е уверен, че задачата е да се съобщи управлението на партията в Пловдив на хора, които до момента не са били припознати като водачи. 

Петков разгласи, че по данни към 31 декември 2021 година членовете на Българска социалистическа партия са към 1800. Ангел Иванов добави, че групата на Българска социалистическа партия в Общински съвет - Пловдив е втора по брой съветници, за разлика от групата на Българска социалистическа партия в Народното събрание. 

Цялата конференция гледайте в прикаченото видео!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР