Градският прокурор на София Емилия Русинова се е отказала да

...
Градският прокурор на София Емилия Русинова се е отказала да
Коментари Харесай

Градският прокурор на София се отказа от битката за шеф на апелативната спецпрокуратура

Градският прокурор на София Емилия Русинова се е отказала да взе участие в конкуренцията за избор на началник на Апелативната профилирана прокуратура по персонални аргументи, разгласи основният прокурор Сотир Цацаров, който управлява съвещанието на прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет.
За през днешния ден е плануван изборът, който 2 следващи седмици се отлагаше за болест, споходила Русинова. "Вчера, на 2 октомври е постъпило заявление от Емилия Русинова, в което споделя, че по персонални аргументи се отдръпва от присъединяване си в състезанието ", рапортува на правосъдните кадровици Цацаров.
В коридорите на Висш съдебен съвет се говореше, че Русинова ще бъде определена за шефския пост и в този момент отводът й от борбата е изненада. Тя трябваше да мери сили против съперника си Бойко Атанасов - следовател от Столичната следствена работа към градската прокуратура.
Да бъде изслушан пред правосъдните кадровици в залата на Висш съдебен съвет се появи Атанасов. "Съжалявам, че другият претендент се е отказал ", бяха първите думи на следователя.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР