Градският контрольор Брад Ландърс заяви във вторник, че започва разследване

...
Градският контрольор Брад Ландърс заяви във вторник, че започва разследване
Коментари Харесай

Контролерът ще изследва „жестоката“ политика на града, която изгонва мигранти след 60 дни

Градският инспектор Брад Ландърс съобщи във вторник, че стартира следствие на 60-дневния предел за заслон на кмета Ерик Адамс за мигранти, цитирайки „ жестокостта “ на изгонването търсещи леговище в разгара на зимата — в това число жена, бременна в 8-ия месец.

„ От известно време споделям, че това решение да се изгонят фамилиите от приютите по средата на зимата, да се изместят децата от учебните заведения им по средата на образователната година, е едно от най-жестоките неща, които Кметството на Ню Йорк го направи от генерации “, сподели Ландър пред The ​​Row Hotel, където минимум 40 фамилии на мигранти са изпратени според указа на Адамс.

„ Но почтено казано не знаех, когато споделих това, че ще изритаме дами, които са бременни в осмия месец, от подслон, който предоставяме вследствие на закон, който подсигурява правото на заслон в Ню Йорк. ”

Бъдещата майка Мария Куеро, 26-годишна мигрантка от Венецуела, сподели, че тя и брачният партньор й са отседнали в хотел The Row от пет месеца, само че в този момент са изгон...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР