Градският бестселър на инголщатската марка безспорно е моделът А1, но

...
Градският бестселър на инголщатската марка безспорно е моделът А1, но
Коментари Харесай

Употребявано Audi за града под 5000 лв.

Градският бестселър на инголщатската марка несъмнено е моделът А1, само че тази кола към момента държи много високи цени на пазара у нас за използвани коли. Ако желаете нищо по-евтино, отново Audi и отново градска кола, то не е неприятно да обърнете внимание на един позабравен модел. Става дума за А2, който преди появяването на А1 беше най-малкия модел на немската компания. Моделът се създава от 1999 до 2005 година.



А2 съставлява нещо приблизително сред градски хечбек и дребен ван. За да налеете вода в чистачките, би трябвало да демонтирате предната решетка, която се държи от специфични щипки. Ако пък се наложи по-сериозна намеса по мотора, целият челен похлупак се отстранява. Не е доста практично, само че за сметка на това е забавно като идея.



Идеята за неотваряем похлупак на моторния отсек желае да покаже какъв брой безпроблемни са тези коли. Това кардинално е по този начин, като минусите на колата са свързани с прекомерно дребен контейнер (34 литра), мощен крен в завои, и немалки аеродинамични шумове в купето. Все отново за евтина градска премиум кола е добър вид. Какви Audi-та А2 се продават у нас, вижте ТУК .


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР