Градските лидери на Лос Анджелис се събраха в неделя, за

...
Градските лидери на Лос Анджелис се събраха в неделя, за
Коментари Харесай

Хиляди ще усетят въздействието на трафика по I-10 след разрушителния пожар в склад за палети в DTLA

Градските водачи на Лос Анджелис се събраха в неделя, с цел да се оправят с разрушителния пожар в складовия двор, който наложи затварянето за неопределен срок на автомагистрала I-10, правейки ясно е, че се подхващат дейности за облекчение на предстоящите кошмари за трафика, които неизбежно ще дойдат дружно с него.

Пътуващите към този момент бяха предизвестени да чакат закъснения, защото главната пътна артерия работи като една от най-големите артерии за напредване до и от центъра на Лос Анджелис.

По време на конференция в късния неделен следобяд кметът на Лос Анджелис Карън Бас даде спомагателна информация, която Анджелинос да употребява, до момента в който възнамерява утринното си пътешестване до работното място, като ги насочи към градския отдел за ръководство на изключителни обстановки.

Суперинтендантът на Обединения учебен окръг на Лос Анджелис Алберто Карвало също приказва на конференцията, като обясни, че не се чака учебни заведения да бъдат затворени в понеделник.

„ Ние сме ще се опитаме да осигурим на учениците известна степен на нормалност ", сподели той. „ Не единствено в просветителна позиция. Много от нашите възпитаници, заради техните социално-икономически условия, зависят от закуската и обяда и обогатяващите действия, които предоставяме като учебна система. “

Карвальо уточни, че няколко учебни заведения евентуално ще преживеят доста влияние върху учениците и личния състав, когато идват и напущат учебно заведение, в това число: 

Начално учебно заведение Para Los Niños, 9th Street/Para Los Niños Middle School, 20th Street Elementary School, 28th Street Elementary School, Metropolitan Continuation High School, Inner City Arts, St. Turibius Catholic.

„ Превозваме повече от 40 000 възпитаници дневно, изключително възпитаници с увреждания и тези в магнитни учебни заведения “, сподели той. „ Очакваме известна степен на закъснение, което ще засегне забележителен брой възпитаници през целия ден на следващия ден и през идващите дни или може би седмици. “

Семействата бяха насърчени да се свържат с региона, с цел да научат повече за публичния превоз, като се обадят на 1 -800-LA-АВТОБУСИ (522-8737). Повече информация беше достъпна чрез уеб страницата им.

Лаура Рубио-Корнехо, общоприет управител на Министерството на превоза на Лос Анджелис, сподели, че най-хубавият вид за тези, които пътуват до и от региона, е публичният превоз. Тя предложи главно да се употребява железопътната система на метрото, която ще разреши на хората изцяло да избегнат засегнатата зона.

„ Ако пътувате в или към центъра на Лос Анджелис, най-хубавият ви вид е да пътувате с публичен превоз, изключително с метрото “, сподели тя. „ Ако шофирате и маршрутът ви изисква да преминете през центъра на Лос Анджелис... апелирам, останете на автомагистралата. Има други направления, които можете да употребявате, в това число 5, 101 и 110 автомагистрали, с цел да заобиколите затварянето. “

Стефани Уигинс, основен изпълнителен шеф на Metro и ръководител на борда на Metro, посъветва, че пътуванията могат да се възнамеряват на уеб страницата на Metro, който дава подробна карта за това по какъв начин да стигнете до и от разнообразни места. Освен това, пасажерите могат да получат настояща информация, като се обадят на (323) GO-METRO (466-3876).

Metrolink разгласи, че ще разшири услугите на своята линия San Bernardino от понеделник сутринта. Те ще усилят потенциала и ще пуснат спомагателни линии до и от спирките Inland Empire и центъра на Лос Анджелис.

Шофьорите, които употребяват източни ленти, се поучават да:

излязат от автомагистралата на Alameda Street и 16th Street.

За да се върнат на I-10, в случай че е належащо, те би трябвало: насочете се на север по Alameda, на изток по Olympic Boulevard и влезте още веднъж на метода към Lemon Street. Като опция, тръгнете на север по Alameda, на изток по 7-ма улица и влезте в автомагистрала I-5.

Шофьорите, които употребяват ленти в западна посока, се поучават да:

пътуват на запад по бул. Вашингтон, на север по Central Avenue и още веднъж на запад по 16-та улица.

Заобиколни направления ще се правят в следните зони:

източен I-10 ще бъде отклонен на улица Alameda, западен 60 ще бъде отклонен към северен I-5 или северен 101,
южен I-5 ще бъде отклонена към западната I-10, само че би трябвало да вземе първия излаз на улица Матео,
северната I-5 би трябвало да се отклони към северната 101.

Освен това пътните чиновници ще бъдат ситуирани в региона покрай засегнатата учебни заведения с начален час 7 ч. и продължава до 9 ч. и още веднъж от 14 ч. до 16 часа защото учениците са освободени от учебно заведение.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР