Градски съветник от Ричмънд, Британска Колумбия, казва, че политиката е

...
Градски съветник от Ричмънд, Британска Колумбия, казва, че политиката е
Коментари Харесай

Съветник твърди, че политиката е в играта в Ричмънд, Британска Колумбия фурор на сайта за наркотици

Градски консултант от Ричмънд, Британска Колумбия, споделя, че политиката е замъглила политиката вследствие на развълнуван спор по отношение на предложение за изследване на опцията за безвредно място за приложимост на опиати в града.

< img src= " https://d21y75miwcfqoq.cloudfront.net/70c8fc80 " alt= " " style= " position:absolute;width:1px;height:1px " referrerpolicy= " no-referrer-when-downgrade " >

След два дни на от време на време шумни чувания, съветниците гласоподаваха 7-2 във вторник в интерес на предлагането, което ще изиска от личния състав да проучва плюсовете и минусите на място за консумация, да си сътрудничи с Vancouver Coastal Health, с цел да изследва концепцията за градската болница и стартирайте развой на консултация.

В сряда Vancouver Coastal Health (VCH) пусна изказване, в което се споделя, че няма проекти да продължи напред със „ независим “ уебсайт за безвредна консумация в града. Здравните управляващи споделиха, че Ричмънд няма „ забележителна централизация на хора в риск “.

Един от двамата съветници,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР