Градската партийна конференция на БСП - Пловдив днес проведе свое

...
Градската партийна конференция на БСП - Пловдив днес проведе свое
Коментари Харесай

Гуцанов: Общинскитe съветници от БСП взеха странни решения, свързани с бюджета на Пловдив

Градската партийна конференция на Българска социалистическа партия - Пловдив през днешния ден организира свое съвещание, на което задачата бе да бъдат определени ръководител и управление. Форумът се състоя в Дома на културата " Борис Христов “  и е финалният стадий от цялостния цикъл доклади и избори в града.

На конференцията участваха организационният секретар на партията, заместник-председател на партията Атанас Зафиров, заместни-председателят на Народно събрание Кристиан Вигенин и новият шеф на Агенцията за хора с увреждания.

" Поздравявам всичките пловдивски социалист, за това, които направиха. Беше тежка акция. Пловдивската партийна конструкция потегля по нов път с ясната упоритост за по-добри резултати на идващите локални избори ", сподели пред Plovdiv24.bg Гуцанов.

" Социалистите демонстрираха, че не са съгласни и се дистанцираха от решенията на общинските съветници от Българска социалистическа партия, които през последните седмици взеха много странни решения, свързани с бюджета на Пловдив ", добави той.

" Мандатът е в Българска социалистическа партия. Ние сме тези, които би трябвало да решим ще вървим ли към номинация за министър-председател и държавно управление или връщаме мандата. Моето мнение е, че мандатът не трябва да се бави, в случай че няма болшинство за държавно управление ", твърди Вигенин.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР