Градската партийна конференция на БСП – Пловдив днес провежда свое

...
Градската партийна конференция на БСП – Пловдив днес провежда свое
Коментари Харесай

Пловдивските социалисти днес си избират нов лидер

Градската партийна конференция на Българска социалистическа партия – Пловдив през днешния ден организира свое съвещание, на което ще бъдат определени ръководител и управление.

Форумът ще се състои в Дома на културата „ Борис Христов “ от 10:00 ч. и е финалният стадий от цялостния цикъл доклади и избори, извършен на съображение Решения 83 от 9 април 2022 година и 84 от 11-13 май 2022 година на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

Гости на съвещанието са секретарят по организационните въпроси на партията Борислав Гуцанов и заместник-председателят по съдружната политика Атанас Зафиров.

Участие в конференцията ще вземат 186 делегати, които ще гласоподават за ръководител на пловдивската организация на социалистите, членове на Градски съвет, ръководител и членове на Градската контролна комисия.

До момента са номинирани да вземат участие в борбата за ръководител на Българска социалистическа партия – Пловдив са 21 претенденти, измежду които е и националният представител Иван Петков. Очаква се имената на новоизбраните ръководител и членове на управителните органи да станат ясни в следобедните часове, разясниха уредниците.

Припомняме, че Градската конференция е последният конгрес от акцията доклади и избори, като тя бе предхождана от събрания по съществени партийни организации и районни структури. И в шестте региона на града бяха определени нови ръководители на Българска социалистическа партия, както следва: регион Централен – Николай Иванов, Източен – Владимир Докторов, Западен – Наум Китанов, Северен – Петър Бояджиев, Южен – Екатерина Делинова и Тракия – Йохан Петков.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР