Градската къща в Горен Уест Сайд, където младият Маколи Кълкин

...
Градската къща в Горен Уест Сайд, където младият Маколи Кълкин
Коментари Харесай

Пететажна градска къща в Манхатън от славата на „Сам вкъщи 2: Изгубен в Ню Йорк“ на пазара за 6,7 милиона долара: „Емблематичен списък“

Градската къща в Горен Уест Сайд, където младият Маколи Кълкин се пази от „ лепкавите бандити “ в „ Сам у дома 2: Изгубени в Ню Йорк “ се продава за 6,7 милиона $.

Жилището с четири спални и пет бани на 51 West 95th St. е на пазара от девет месеца – даже откакто продавачите смъкнаха цената от 7,6 милиона $ през април, а по-късно още веднъж през юли. Беше продаден за 4,7 милиона $ през 2009 г. 

Пет-етажната градска къща от 19-ти век претърпя „ скок “ в проявленията през последните няколко седмици, откогато лихвените проценти наподобява се стабилизираха, съгласно Декстър Гериери, листинг сътрудник и президент на Vandenberg, Townhouse Experts.

„ Това е емблематична публикация. Намира се в хубав блок Central Park. Първата пресечка сред [авенютата] Колумб и Амстердам е това, което назоваваме „ Парк Блок “ и [градската къща] в действителност е в най-хубавия от парковите блокове през 90-те години, тъй като има красиви градски къщи от двете страни на улицата с лице към един на различен “,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР