Градска библиотека Паисий Хилендарски посрещна гостите на НЧ Св. преп.

...
Градска библиотека Паисий Хилендарски посрещна гостите на НЧ Св. преп.
Коментари Харесай

25-годишен юбилей на НЧ "Св. преп. Паисий Хилендарски"

Градска библиотека " Паисий Хилендарски " посрещна гостите на НЧ " Св. преп. Паисий Хилендарски ” във връзка 25 годишния празник. Читалището означи своя празник с празнична стратегия и музикална изненада за гостите.
 
Председателят на настоятелството господин Пламен Мегленчев поздрави присъстващите и раздаде грамоти на изявените през годините читалищни дейци.
 
От името на кмета доктор Грудев, шефът на дирекция Хуманитарни действия, планове и съдействие – госпожа Живка Георгиева сервира приветствен адрес, букет цветя, плакет и грамота за всички читалищни дейци.
 
От своя страна читалището връчи на община Асеновград благодарствена грамота за поддръжката и сполучливото съдействие през годините и плакет.
 
 25 годишен празник на читалище в Асеновград 25 годишен празник на читалище в Асеновград Източник: Община Асеновград
ДО ПРЕДСЕДАТЕЛЯ
и читалищните дейци
от НЧ " Свети преп. Паисий Хилендарски – 1997 година "
гр. Асеновград
УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПРЕДСЕДАТЕЛ,
УВАЖАЕМИ ЧИТАЛИЩНИ ДЕЙЦИ,
Приемете чистосърдечния ми привет във връзка годишнината от основаването на НЧ " Свети преп. Паисий Хилендарски – 1997 година "!
Аз, като кмет и гражданин на община Асеновград, съм признателен, че Вашият екип е предан и насочен по пътя си към развиването на културния живот в града. Преди четвърт век това читалище се трансформира в комфортен дом на културния живот в града. Днес, 25 години по-късно, водени от желанието за предпазване на националните обичаи и единодушие на хората, в устрема си към напредък, Вие продължавате тази задача с още по-голяма религия.
Ценя това, че през всички тези години читалището поддържа огъня на знанието. Обогатява духовния и културен живот на Асеновград. Съхранява и развива българските обичаи и традиции. Благодарение на актуалното управление и положените старания в това културно средище в този момент кипи живот.
Пожелавам на всички Вас доста здраве, шанс и със същия възторг да постигате задачите си. Продължавайте да ни дарявате с това, което ни е най-нужно точно през днешния ден – обич към Родината и родното. И знайте, че в мое лице, като кмет на община Асеновград, постоянно ще имате поддръжката ми, както до момента.
ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!
 
С почитание:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград                                                 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР