Градинарът и телевизионен водещ Монти Дон наскоро разкри, че започва

...
Градинарът и телевизионен водещ Монти Дон наскоро разкри, че започва
Коментари Харесай

Монти Дон споделя „в последния момент“ растения за засаждане преди Нова година

Градинарът и ефирен водещ Монти Дон неотдавна разкри, че стартира третото си градинарско шоу с BBC, което би трябвало да бъде излъчено през 2024 година - и показа препоръки на " последната минута " растения за засаждане преди Нова година.

Остават по-малко от 48 часа от тази година, сигурно ще е „ в последния миг “, само че в случай че ви сърбят зелените пръсти, откакто изразходвате последните ресурси в градината за вашата коледна вечеря, тогава това може да е идеалното време за засаждане на нови растения. И в случай че не знаете кои, не се опасявайте, тъй като Монти Дон е направил някои рекомендации.

Според Монти неговата градина „ не е занимателно място “ през декември с непредсказуемото време, което предизвиква безпорядък на неговата градина, само че това не му пречи да излезе в градината си на Boxing Day, с цел да посее малко семена. В обява на уеб страницата си градинарят сподели: „ Винаги садя малко семена на Боксовия ден – лук, люти чушки, малко домати – колкото алегоричен акт, толкоз и сериозното градинарство. Ср...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР