Градим Плевен. Над 90% от видимите резултати в Плевен са

...
Градим Плевен. Над 90% от видимите резултати в Плевен са
Коментари Харесай

Кандидат за кмет на Плевен от ГЕРБ: Плевен заслужава и може да бъде икономическият център на Северна България

Градим Плевен. Над 90% от забележимите резултати в Плевен са дело на ГЕРБ. Днес нашият град е в застой. Той не заслужава това, в противен случай – Плевен може доста повече. С тези думи претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров се обърна към жителите във връзка откриването на предизборната акция на ГЕРБ. Срещата с хората се състоя в региона на емблематичните за Плевен фонтани, известни като „ жабките”.

В изявлението си Петров подчертава върху капацитета на Плевен да е икономическият център на Северна България. „ Но инфраструктурата е зле. Не сме подготвени за автомагистрала „ Хемус “”, уточни претендентът на ГЕРБ за Плевен Мирослав Петров.

В изявлението си претендентът за кмет от ГЕРБ сложи акцент и върху друга основна за града тематика – построяването на спортна зала. „ Възможно е нашите съграждани да гледат огромни спортни шампионати и концерти в Плевен, а не в София или Русе. Това ще се случи, когато изградим Арена Плевен – към този момент заявих, че многофункционалната спортна зала е мой персонален приоритет, Арена Плевен е моя идея.”, ангажира се пред своите съграждани, пристигнали да изразят своята поддръжка към него, претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав Петров. Той насочи покана към всички претенденти за кметския пост в Плевен да вземат участие на 12 октомври в самодейност, отдадена на Европейския ден на донорството и трансплантациите. „ Нека мислим национално. Нека бъдем съпричастни и изразим своята признателност на фамилиите на донорите, които избавят животи и най-малко за ден да няма политически нападки”, прикани Петров. Събитието ще се организира от 11.00 часа в зала „ Плевен”.

По рано през днешния ден претендентът за кмет на Плевен от ГЕРБ и листата общински съветници, дружно с народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева и доста симпатизанти и последователи на ГЕРБ - дадоха алегоричен старт на предизборната акция с водосвет за здраве и благополучие. Водосветът бе отслужен в църквата „ Свети Николай”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР