Градът Телфорд се превърна в синоним ада за хиляди тийнейджърки

...
Градът Телфорд се превърна в синоним ада за хиляди тийнейджърки
Коментари Харесай

Сексскандал с деца разтърси Великобритания

Градът Телфорд се трансформира в синоним пъкъла за хиляди тийнейджърки и фамилиите им във Англия.

Причината: следствие на английското издание "Mirror " разкри шокиращи обстоятелства. Още от 80 години на предишния век там господства просвета на изнасилванията, наложена от локална тайфа, която набелязва девойки за полови похищения. Сред най-малките жертви на нарушителите са девойки на 11 години.

Разследването на английския вестник е траяло 18 месеца и за този интервал е разкрило шокиращи обстоятелства. Като да вземем за пример, че обществените служащи в града са знаели за протичащото се, само че по неразбираеми аргументи на полицията е лишило повече от десетилетие, с цел да стартира следствие. Органите на реда разглеждали изнасилените девойки като "проститутки ", а не кати жертви на систематичен тормоз, съгласно изтекли документи.
 Гледка от Телфорд. Гледка от Телфорд.
Тъй като членовете на бандата са британци от азиатски генезис, управляващите не почнали следствие, с цел да не бъдат упрекнати в расизъм.

Момичетата били третирани като движимости от своите нападатели, а някои от тях, които подавали недоволства в полицията били убеждавани да ги отдръпват. За да не провокират скандал.

Намериха вързана и заключена млада жена в жилище

Според следствието, историята с изнасилванията в района стартира от началото на 80 години, когато мъже, упрекнати в педофилия са почнали да продават девойки от локалното сиропиталище на мъже за секс.

Българи описват по какъв начин са третирани като плебеи във Англия, притежател на плантация отхвърля

14-годишно момиче родило дете на похитителя си, като скоро след раждането си той я "дал " на негови другари, които я изнасилили групово. Потърпевшата отишла в болница и съобщила за издевателството, на който е подложена, само че там й споделили, че е психологично болна.

Грандиозен секс скандал разтресе Италия

През 90 години недоволствата в полицията стават от ден на ден и повече, само че до съответни дейности по този начин и не се стига.

Бандата набелязвала девойки, които били хващани и продавани, бити, заплашвани и изнасилвани неведнъж, като един от инструментите, които употребявали нарушителите били закани, че в случай че жертвата проговори, същото ще се случи и на сестрите й, в случай че има такива.

Киселина, пердах, тормоз: какъв брой е ужасно в България (ВИДЕО)

Луси Лоу, на 16 умира дружно с майка си и сестра си, откакто подава тъжба в полицията. В къщата й избухва пожар.

В идващите години в града не престават да умират девойки, които са били нападани от бандата.

1 млн. българки са жертви на домакински тормоз

През 2016 година една от жертвите на бандата, Луси Алън взема решение да подаде тъжба и изисква да се повдигне обвиняване и обществен развой. Властите й дават отговор, че това не е належащо.

В момента жителите на града желаят казусът да бъде стихотворец от самостоятелни проверяващи, защото нямат никакво доверие в локалните управляващи.

Ужасната незаконна зараза, превзела Лондон

Някои от девойките, които са помогнали на вестник "Mirror " в следствието на случая, били посъветвани да отдръпват показанията си.

В момента реакциите в страната са бурни, тъй като това е третият следващ случай на незаконни банди, които с години са малтретирали девойки в английската провинция. Други печално известни градове, които имат сходна история са Родърм и Рочдейл.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР