Градът под Тепетата е втората спирка от националното турне, посветено

...
Градът под Тепетата е втората спирка от националното турне, посветено
Коментари Харесай

Катя от Ритон взриви публиката в Пловдив със секси минижуп и сензационно разкритие

Градът под Тепетата е втората спирка от националното турне, отдадено на 40-годишния им празник. Катя и Здравко от " Ритон " с нова благотворителна идея - този път за децата на Пловдив.

На античната сцената сред Джамбаз тепе и Таксим тепе, ритонката е сменила два тоалета, видя ПИК в страницата на дуета във " Facebook ". Консевративната черна рокля с пайети на равнището на колената и затворено деколте, с която е разкрила концерта, в следствие Катя е сменила с обилно деколте и минижуп в лилави нюанси, завършващ с дантела. Особено мъжете измежду публиката с възхита коментирали, че за ритонката времето е спряло, издават участвали на музикалната галавечер.

Между добре познаните си шлагери и песните от новия им албум " Златен Ритон ", звездите забавлявали публиката с смешки и закачки между тях. Съвсем не на смешка обаче споделили, че преди време посрещали гостите си с кафе, а през днешния ден, във времената на мобилните технология - с паролата за WiFi-а.

На многочислената си аудитория под Тепетата, пред която застанаха дружно със своя бенд и вокалистките им, Катя и Здравко чистосърдечно си признали, че в групата им е доста мъчно да влезе нов член, защото царува безспорна шуробаджанащина. " Когато преди години със Здравко взехме решение да създадем бенда, единствено ние бяхме семейство. А към този момент двойките са 3, две от които са фамилни. Малко шуробаджанащина се получи... ", оповестила с възприятие за комизъм Катя от сцената.
Турнето на " Ритон " продължава, като най-близките спектакли са в Летния спектакъл на Варна на 30 юни и в Бургас на 5 юли.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР