Градът ни предлага всички необходими условия за развитие на малък

...
Градът ни предлага всички необходими условия за развитие на малък
Коментари Харесай

Логистичният парк на Бургас е отлична възможност за млади предприемачи

Градът ни предлага всички нужни условия за развиване на дребен и междинен бизнес. Около това мнение се сплотиха участниците в провелия се през вчерашния ден БизнесПро конгрес " Директни стратегии за финансиране на Европейски Съюз ".
Срещата се извършена в Грандхотел " Приморец ", като част от план на сп. ENTERPRISE и информационна организация ProWay, в партньорство с Индустриален и логистичен парк и КРИБ - Бургас. Неговата цел бе да насърчи районния бизнес към по-голяма интензивност в посока създаване на планове за развиването на дребния и междинен бизнес от Европейски Съюз, оповестиха от уеб страницата на Общината.
На конференцията участваха зам.-кметът на Община Бургас по финанси и бюджет Красимир Стойчев, изпълнителният шеф на Логистичен промишлен парк - Бургас Стамен Стамов, Надя Гогова - шеф на сп. ENTERPRISE и Стоян Стоянов - представител на информационна организация ProWay.
Като представител на локалната власт, Красимир Стойчев подсигурява цялостна поддръжка за бизнес начинанията, започващи на територията на бургаския район.
Логистичният парк на Бургас бе посочен като отлична опция за стартова инвестиция на младите бизнесмени пред аудиторията на форума. Зоната е едно от посочените места, където стартъп предприятия могат да развиват бизнеса си на високи европейски стандарти.
Стратегическото разположение, новаторският метод в проектирането и построяването на Индустриален и логистичен парк - Бургас, както и партньорството с Община Бургас и Национална компания " Индустриални зони " бяха посочени като съществени преимущества на парка.
Във към момента разрастващата се индустриална зона има 25 компании, опериращи в разнообразни сфери - от високотехнологични производства, през хранително-вкусовата индустрия, до обработка на метали и произвеждане на железни произведения.
По време на БизнесПРО Форум " Директни стратегии за финансиране от Европейски съюз " бяха обяснени механизмите за печелене и ръководство на планове по някои от най-популярните европейски финансиращи процедури, като ERASMUS+, Програма Хоризонт 2020 - Инструмент за дребни и междинни предприятия и други
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР