Градът на Колю Фичето посреща 32 отбора от региона и

...
Градът на Колю Фичето посреща 32 отбора от региона и
Коментари Харесай

Задава се футболен празник в Дряново

Градът на Колю Фичето посреща 32 тима от района и страната за купата вафли " БОРОВЕЦ ", героите от САЩ`94 Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов - патрони на шампионата

Община Дряново, ФК " Локомотив 1927 " Дряново, БФС, ЗС на БФС - Велико Търново и Оценка за съвместимост на БФС - Габрово, имат удоволствието и Ви канят за поредна година на едно незабравимо прекарване за младите футболни очаквания на България. Тази година е юбилейното 5-то издание на шампионата, а огромният празник в Дряново е в продължение на четири дни, от 17-ти до 20-ти юни. Децата от района и цялата страна ще премерят сили на обновените терени стадион " Локомотив " и стадион " Републиканец " в село Царева морава.
 Снимка 528171
Стотиците участници ще бъдат от 4-ри възрастови групи:

- Футбол 5 - деца родени 2013г.

- Футбол 7 - деца родени 2012г.

- Футбол 7 - деца родени 2011г.

- Футбол 11 - деца родени 2007/2008г.

Те ще премерят сили и ще имат опцията да се срещнат и получат препоръки от патроните на шампионата - именитите футболисти Емил Костадинов, Бончо Генчев и Пламен Николов. С доста награди и призове за децата!

" Това към този момент e традиция в Дряново, за развиване на детско юношеските школи в района ", съобщи управлението на Община Дряново.
 Община Дряново показа новия специалист
Община Дряново показа новия специалист " Спортни действия "

Вижте детайлности

Кметът на Община Дряново господин Трифон Панчев, ръководителят на ОбС-Дряново господин Тодор Георгиев /Теди Джорджо/ и екипът на ФК " Локомотив 1927 " Дряново безпределно благодарят за поддръжката на управлението на вафли " БОРОВЕЦ ", на БФС, на компаниите " ДОНИТАС " - Дряново, на " Platex 1945 " Дряново, " YAVOR-M " Дряново, магазини " АРИСТО " Дряново, " Фото Dryanovo ", охранителна компания " Делта Гард " и на мобилния оператор Vivacom.

Турнирът ще бъде извършен в сходство и при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения за сигурност по отношение на пандемията от COVID-19.

Отборите получават преференциални условия за настаняване в хотелските бази с нощувка и храноден.

За положителното въодушевление и информация за програмата, мачовете, резултати, тимове и сформира с озвучаване на зелените килими в Дряново и Царева морава, ще се погрижи DJ-тандема, формалните водещи и ди-джей на българският народен тим по волейбол - Teddy Georgo, DJ Theo и DJ George.
 Снимка 528170
ВАЖНО: Заявки за шампионата можете да извършите при Председател на УС и шеф ДЮШ - Пламен Обрешков. Телефон: 0878357607 Мейл: [email protected]

ВАЖНО: Пресконференцията за шампионата в Дряново, ще се организира на 11.05. /вторник/ от 11:00 часа, в Пресклуб " България " - Национален Стадион " Васил Левски " София.

" Очакваме ви в ДРЯНОВО! ", прибавят уредниците на огромното събитие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР