Градът издаде заповед за частично освобождаване и заповед за спешна

...
Градът издаде заповед за частично освобождаване и заповед за спешна
Коментари Харесай

Синагогата в Бруклин получи заповед за освобождаване след откриването на таен тунел на радикални студенти, предизвиква опасения за безопасността

Градът издаде заповед за отчасти освобождение и заповед за незабавна работа за комплекс от синагоги в Бруклин след откриването на изкопан скришен тунел от студенти екстремисти от ултраортодоксална хасидска група.

Разследване разкри, че тунелът с височина 5 фута и широчина 8 фута е минавал на към 60 фута под едноетажно уголемение тъкмо зад две четириетажни здания на 784 и 786 Eastern Parkway в Crown Heights, Министерството на постройките, се споделя в изказване.

Това уголемение свързваше четири разнообразни здания: двете на Източния паркуей, конструкция на 302 Kingston Ave. и друго уголемение покрай Union Street, се споделя в изказването.

Твърди се, че шестима ренегати от хасидското придвижване Хабад-Любавич са прокопали тайния тунел с груби принадлежности и голи ръце, без разрешителни или утвърждение.

Градът откри, че нелегално изкопаният проход е подкопал разширението над него и едноетажното уголемение зад постройката на Кингстън авеню.

Констатациите накараха градските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР