Град Враца ще бъде домакин на националната информационна кампания на

...
Град Враца ще бъде домакин на националната информационна кампания на
Коментари Харесай

Враца ще бъде домакин на кампанията Бъди войник

Град Враца ще бъде хазаин на националната осведомителна акция на Министерството на защитата „ Бъди боец “ на 26 септември. На деянията ще участва бригаден военачалник Валери Цолов, заместник-командир на Сухопътните войски, оповестиха от пресцентъра на Министерството на защитата.

Събитията ще стартират в 16 ч. в парка на Военен клуб – Враца, където ще бъде подредена осведомителна борса за набиране на бойци и матроси. В нея ще вземат участие типовете Въоръжени сили – Сухопътните войски, Военноморските сили, Военновъздушните сили, Силите за специфични интервенции, работа „ Военна полиция “, Националната гвардейска част, както и Централното военно окръжие. Информационната борса е мястото, на което всички искащи ще могат да научат какви са вакантните места, изискванията и периодите за кандидатстване. Лично от военнослужещите младежите ще могат да се срещнат и с особеностите на обособените длъжности в Българската войска. Представители на Националния боен университет „ Васил Левски “ ще срещнат присъстващите с опциите и изискванията за кандидатстване във висшето учебно заведение.

По същото време в региона присъстващите ще могат да прегледат сподели на въоръжение и техника на Сухопътните войски.

От 18,30 ч. във Военния клуб ще стартира концертът на представителния отбор на Въоръжените сили, Представителния духов оркестър на Сухопътните войски и креативен колективи към Военния клуб. Входът е свободен.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР