Град в Мериленд започва разследване срещу служител по капитала, след

...
Град в Мериленд започва разследване срещу служител по капитала, след
Коментари Харесай

Сити започва разследване срещу служител по капитала, който нарече полицията „привърженици на превъзходството на бялата раса“, иска да „изгори всичко“

Град в Мериленд стартира следствие против чиновник по капитала, откакто Fox News Digital заяви на нейните расови постове, които от време на време защитаваха насилието.

Кайла Алийс Картър е „ Служител по въпросите на расовото тъждество “ за град Колидж Парк, Мериленд. Тя беше наета през 2022 година, с цел да събере екип, претрупан с използването на стратегия за „ расово тъждество “ във всички градски отдели, засягаща политики, практики, стратегии и бюджети.

Картър поддържа „ Освобождението на чернокожите “ посредством революционни средства и сподели, че работи с някои деятели, с цел да възнамерява „ по какъв начин ще се храним, живеем и растем, откакто изгорим всичко “.

Градският управител на College Park Кени Йънг пусна изказване в сряда: „ Градът е известен за изявленията на служителя по въпросите на расовото тъждество Кайла Картър в нейните персонални сметки. Мненията на госпожа Картър, изразени в персоналните й сметки, не отразяват отзиви, вярвания и съществени полезности на град Колидж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР