Град Питсбърг не е поддържал или ремонтирал адекватно мост и

...
Град Питсбърг не е поддържал или ремонтирал адекватно мост и
Коментари Харесай

Следователите обвиняват Питсбърг за лоша инспекция, поддръжка на мост, който се срути

Град Питсбърг не е поддържал или ремонтирал съответно мост и не е подхванал дейности по отчетите от инспекции, което е довело до разяждане на стоманените крайници на структурата и нейното сриване в бездна, споделиха федерални следователи в сряда.

Мостът на Forbes Avenue, благосъстоятелност на града, падна на 28 януари 2022 година, като потопи рейс и четири коли на към 100 фута (30 метра) в Fern Hollow Creek. Друго транспортно средство е излязло от опората на източния мост и се е приземило върху покрива му. Имаше ранени, само че никой не почина.

След като проверяващите показаха констатациите си, трима членове на Националния съвет за сигурност на превоза се съгласиха, че неприятните инспекции и незадоволителният контрол са измежду евентуалните аргументи за сриването.

„ Колапсът на Fern Hollow Bridge не трябваше да се случва “, сподели ръководителят на NTSB Дженифър Л. Хоменди, описвайки случая като сигнал за пробуждане. повтарящи се бездействия ” за щета на моста, за която се знае от години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР