Град Левски, вече може да се похвали с детски театрален

...
Град Левски, вече може да се похвали с детски театрален
Коментари Харесай

Блестяща премиера с „Новогодишни небивалици“ на Детски театрален състав при НЧ „Георги Парцалев – 1901“

Град Левски, към този момент може да се похвали с детски сценичен състав, закачливото му название е „ Патиланско царство “! Малчуганите показаха наученото от множеството подготовки на 8.12.2023 година, на сцената на НЧ „ Георги Парцалев – 1901 “ в спектакъла „ Новогодишни небивалици “.



Ръководителите Даринка Богданова и Радослав Славеев, подариха на всички присъстващи извънредно чисти и вълнуващи предколедни страсти, като подарък за идните празници. Работата им с децата бе оценена високо от публиката, което си пролича по мощните овации.



Кметът на Община Левски, госпожа Любка Александрова, насочи специфични поздравления и благодарности, както към децата, по този начин и към ръководителите им.



На спектакъла не липсваха и лакомства, премия за положеният труд от младите самодейци. Представлението беше част от благотворителната идея на читалището, събрани бяха средства в размер на 1214,00 лева



Жителите на община Левски, чакат още веднъж на сцената наследниците на Георги Парцалев, тъй като точно те са тези, които могат да продължат неговото дело! Илияна Александрова отдел „ Образование, просвета и спорт ”при Община Левски.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР