Град Левски осъмна блокиран от полиция и жандармерия. При акцията

...
Град Левски осъмна блокиран от полиция и жандармерия. При акцията
Коментари Харесай

Мащабна акция срещу ало измамници блокира град Левски

Град Левски осъмна блокиран от полиция и жандармерия. При акцията се претърсват 10 адреса. Вече има и задържани, съобщи NOVA.

Операцията е против телефонните измамници, които живеят в квартал на богатите, само че публично нямат приходи. Струпване на сили на реда има пред дома на познатия като Димитър Серафимов - Келеша, считан за един от тарторите на групи за измами.

Град Левски е един от трите града с централизация на този тип престъпност.

По неофициална информация Келеша и татко му са задържани. В къщата им са открити огромна сума пари, злато и златни пендари. Задържан е и мъж под прякор Майтапа, както и неговия брат, съобщи ТrafficNews.

Преди три години Келеша бе задържан в Пловдив дружно с братовчед си, след което беше наказан на близо две години затвор. Тогава бяха потвърдени 6 телефонни измами, а прокуратурата изиска конфискация на имуществото на ало бандата.

На 18 април при взаимна акция у нас и в Румъния беше разрушена бандата на Борислав Димитров-Бобито, която е измежду най-добре проведените групи на ало мафията. Тогава полиция и жандармерия нахлуха в ромските покои в Горна Оряховица. Тарторът и четирима негови съучастници бяха арестувани в Румъния и по-късно предадени на българските управляващи и профилирания съд.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР