ГРАД КВЕБЕК — Докато акцентите от първото сутрешно пързаляне на

...
ГРАД КВЕБЕК — Докато акцентите от първото сутрешно пързаляне на
Коментари Харесай

Запознайте се с Беноа Дерозиерс, според слуховете, новият помощник-треньор, чиято връзка с Патрик Рой може да се изплати на Айлъндърс

ГРАД КВЕБЕК — Докато акцентите от първото утринно пързаляне на Патрик Рой с Айлъндърс си проправяха път из Канада — Рой коригираше, изискваше, подсвирквайки и принуждавайки Айлс да пускат линейни удари още веднъж и още веднъж, до момента в който не се оправят вярно – Gatineau Olympiques следиха с интерес.

Това, видяха те, приличаше доста на това, което техният треньор, Беноа Дерозие, ги караше да вършат всеки ден в Квебек Маритаймс Младежка хокейна лига.

„ Бяха същите тренировки. Казаха същите думи. Те просто крещяха едни и същи неща “, сподели лявото крило на Олимпик Джъстин Дюме пред The ​​Post. „ Те несъмнено имат аналогия. “

Дотогава към този момент се носеха клюки, че Дерозиърс идва да се причисли към Рой в Лонг Айлънд. Островитяните излязоха с изказване в понеделник, откакто Рой беше нает, като отхвърлиха известие, че Дерозиерс е бил нает, само че разрешиха той да се срещне с Лу Ламориело в бъдеще.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР