Град Калгари си партнира с две местни организации, за да

...
Град Калгари си партнира с две местни организации, за да
Коментари Харесай

Град Калгари обявява партньорства за изграждане на повече неутрални по отношение на емисиите сгради

Град Калгари си партнира с две локални организации, с цел да започва Практическата общественост на Калгари за прогрес в строителството с неутрално във връзка с излъчванията.

Партньорството с Alberta Ecotrust и Calgary Construction Association са част от Emissions-Neutral Buildings Information Exchange (ENBIX). Тя има за цел да даде пространство за локални експерти да споделят информация за неутрално във връзка с излъчванията строителство и да форсира построяването на нови здания с неутрално във връзка с излъчванията и преоборудването на съществуващи търговски здания.

„ Нашата най-хубава опция да забележим оранжерия намаляването на газа е посредством нашите здания “, сподели кметът Джиоти Гондек в изказване по имейл. „ ENBIX е инвестиция в решения, направени в Калгари, създаване на потенциал и подтик за неутрално във връзка с излъчванията строителство, което ще пораства през идващите няколко години и по-късно. “

Имейлът, от който се нуждаете за най-важните вести за деня от Канада и покрайнините Светът.

Според известие от сряда следобяд комерсиалните здания съставляват две трети от излъчванията на парникови газове в Калгари. Градът сподели, че ENBIX ще показа пазарни изследвания за излъчвания на парникови газове и неутрални във връзка с излъчванията структури посредством уебинари, визити на място, софтуерни демонстрации и обучителни сесии през идващите четири години.

„ ENBIX е тук, с цел да работи със постройката промишлеността за идентифициране на характерни за Калгари провокации и благоприятни условия за неутрални във връзка с излъчванията здания, превъзмогване на бариерите, поощряване на нововъведенията и шерване на сполучливи истории “, сподели Андреа Лински, началник на екипа на ENBIX и шеф на постройките във фондация Alberta Ecotrust.

„ Сътрудничество начинания като ENBIX Community of Practice ще ни оказват помощ да вървим по-бързо към чистата нула, дружно “, сподели Клеър Бекстед, водач на публичната сила за град Калгари. „ Тази самодейност ще ни помогне да разработим направени в Калгари решения за реализиране на здания с висока продуктивност и ще форсира напредъка към нашата цел за нулеви чисти излъчвания на парникови газове до 2050 година “

Източник: globalnews.ca

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР