Град Хисаря е с хилядолетна история, тясно свързана с невероятната

...
Град Хисаря е с хилядолетна история, тясно свързана с невероятната
Коментари Харесай

СПА хотел „Хисар“ - идеалното място за релакс и лечение

Град Хисаря е с хилядолетна история, тясно обвързвана с невероятната композиция от топли минерални извори, мек климат и културно-историческо завещание. Извecтнo e, чe сгушеният под южните скатове на Средна гора античен град e eдин oт нaй-cтapитe кypopти y нac, който е блажен с благосъстоянието на минералната вода. Мaлкo xopa обаче знaят, чe имeннo тyк ce пocтaвя нaчaлoтo нa opгaнизиpaнoтo бaлнeoлeчeниe в cтpaнaтa. Годината е 1882-ра, кoгaтo пpaвитeлcтвoтo нa Изтoчнa Pyмeлия издaвa “Πpaвилник зa eкcплoaтaция нa xиcapcкитe бaни”.



В един от най-красивите паркове на град Хисаря е ситуиран СПА хотел „ Хисар “. Минералната вода в него е от извора „ Парилките “, който е един от най-качествените източници на чиста минерална вода с потвърден лековит резултат. Комплексът разполага с общо: 140 двойни стаи и 26 жилището, разпределени в Стандартно и Делукс крило, два изискани a-la-carte ресторанта, СПА център, предлагащ диапазон от профилирани стратегии за лекуване, профилактика, рехабилитация и детоксикация, спортно-развлекателни услуги като боулинг, тенис на корт, тенис на маса, билярд, мини футбол, колоездене и фитнес център, както и конферентни зали за образуване на образования и семинари.



Гостите на СПА хотел „ Хисар “ имат опция да релаксират в два басейна с минерална вода - външен и вътрешен. Външният басейн е ситуиран в парковата част на хотела. Атракционите се покриват с джакузи, разнообразни равнища на басейна, влажен бар и бар „ Бистро”. Вътрешният басейн е с полуолимпийски размери и 6 коридора за плуване. До него са детски басейни на разнообразни равнища и джакузи.



СПА центърът разполага с четириместна барокамера от най-голям клас. В нея се прави най-новата и потвърдено ефикасна процедура, по време на която се вдишва 100% чист О2. Той е под нараснало налягане до 3 атмосфери, с помощта на което се насищат плазмата и другите физиологични течности в организма. Повишената централизация на О2 оказва антимикробно деяние, контролира функционалната и метаболитната интензивност на организма, като форсира оздравителния развой.



Екипът на СПА хотел „ Хисар “ има наблюдения и упования за иден рестарт на българския балнео- и СПА туризъм в изискванията на пандемия. Този вид курорти оферират здравословен метод на живот, както и предварителни защити, и рехабилитация на болести, в това число и на ковид. Неслучайно системата СПА има за цел да се грижи за здравето на индивида. СПА значи опция за отмора, за размисъл, за зареждане с витална сила, употребявайки щедростта на целебната вода. Затова и СПА хотел „ Хисар” е идеалното м  ясто за страхотна отмора, там, където водата и спокойствието релаксират!



Наближава времето, в което си припомняме, че най-ценните дарове са моментите с околните ни хора и техните усмивки! Каним Ви да споделим дружно тези страсти в уюта на СПА хотел „ Хисар “, където ще се насладите на съвършената композиция от релаксираща отмора, изкушаващи ястия и празнична атмосфера!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР