Град Елена стана град на годината на телевизия In LIFE

...
Град Елена стана град на годината на телевизия In LIFE
Коментари Харесай

Елена с награда на телевизия IN LIFE и предаването „Архитектурен магазин“

Град Елена стана град на годината на телевизия In LIFE и и предаването „ Архитектурен магазин “. Наградата, която е измежду осемте награди в класацията за 2017 година, получи персонално кметът инж. Дилян Млъзев на публична гала в резиденция „ Анастасия “.

За трета поредна година малкия екран и предаването, което е с 20-годишна традиция, отличават най-хубавите планове от света на архитектурата, строителството и дизайна. Наградите са мотив да се съберат представители на бизнеса, изкуството, политиката, архитектурната колегия, с цел да обменят мисли и хрумвания, да споделят действия и полезности.
Еленският градоначалник получи премията от водещата на „ Архитектурен магазин “ Ася Георгиева. Тя показа, че нейният блян постоянно е бил не да образова, а да оказва помощ на хората да повярват, че в действителност, в случай че живеят по този начин, както мечтаят, техните фантазии ще се трансфорат в действителност.

Кметът Млъзев сподели за аудиторията на телевизия In LIFE, че приема премията като самопризнание за труда и гения на всички, основали през годините неповторимата възрожденска атмосфера на града и за тези, които през днешния ден я съхраняват и обогатяват, съумели да я пощадят от модерните трендове в строителството и архитектурата. Той показа още, че градът и общината са измежду бързо набиращите известност туристически дестинации, желани от от ден на ден непознати туристи, а туризмът е основата, върху която се гради бъдещето на Елена.

Заедно с премията кметът получи и картина на известния художник Иван Яхнаджиев.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР