Град Балтимор се съгласи да плати $275 000 за съдебни

...
Град Балтимор се съгласи да плати $275 000 за съдебни
Коментари Харесай

Балтимор ще плати $275 000 съдебни такси, след като се опита да блокира митинга на крайнодясна католическа група през 2021 г.

Град Балтимор се съгласи да заплати $275 000 за правосъдни такси на крайнодясна католическа медийна група за споразумяване на правосъдно дело поради несполучливия опит на града да блокира протест през 2021 година

Споразумението с St. Michael's Media, компанията майка на уеб страницата Church Militant, идва макар че бъдещето на уеб страницата остава в придвижване. Това следва единствено дни откакто самият Сейнт Майкъл се съгласи да заплати 500 000 $ за споразумяване на дело за клюка.

Оценъчният съвет на Балтимор утвърди съглашението, обвързвано с митинга, в сряда.

През 2021 година на St. Michael's Media в началото беше отказано позволение за протест отвън среща на Конференцията на католическите епископи на Съединени американски щати в Балтимор, като градските управляващи споделиха, че съставлява опасност за публичната сигурност. Church Militant е прочут с публикуването на истории против включването на LGBTQ+ в Католическата черква и остро критикуване на нейните бранители, наред с други противоречиви тематики.

Групата „ планираше да има лект...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР