Град Аврора, Колорадо, постигна споразумение от 1,9 милиона долара с

...
Град Аврора, Колорадо, постигна споразумение от 1,9 милиона долара с
Коментари Харесай

Чернокожо семейство, което беше извадено от колата с оръжие и с белезници от полицията, получава споразумение от 1,9 милиона долара

Град Аврора, Колорадо, реализира съглашение от 1,9 милиона $ с чернокожа жена, която беше извадена от колата си на ориентирана към малолетните членове на фамилията си, откакто служители на реда неправилно помислили, че тя е откраднала автомобила си.

Жената, Бритни Гилиъм, заведе дело за цивилен права против градските и полицейските чиновници през 2021 година, потвърждавайки, че служители на реда са претърсили нея и членовете на фамилията й с оръжие без евентуална причина или доказателства за закононарушение. Тя сподели в правосъдния развой, че те са били набелязани, тъй като са черни.

Дейвид Лейн, юрист на фамилията, сподели във вторник, че се надява съглашението да докара до промени в метода, по който правоприлагащите органи се оправят с сходни обстановки.

„ Ченгетата от „ Аврора “ би трябвало да прекарват по-малко време на полигона и повече време в библиотеката по право. Надяваме се, че полицейските чиновници в цялата страна ще научат, че органите на реда тря...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР