Грабеж на стойност близо 70 000 лева е станал в

...
Грабеж на стойност близо 70 000 лева е станал в
Коментари Харесай

Кражба за 70 000 лева в националния отбор по тенис на маса

Грабеж на стойност близо 70 000 лв. е станал в националния център по тенис на маса в Дианабад, оповестява „ Меридиан Мач “ с информация от родната федерация. Задигната е оборудването на националния тим – екипи, спортни екипи, зимни якета и скъпи ракети, написа Блиц.

Всички асортименти били на немската компания Tibhar, която няма посланичество и магазини в България. Именно това дава вяра на управлението на Федерацията, че движимостите може да бъдат открити.

Крадците евентуално са изнесли стоката в сакове, тъй като са оставили празните кашони. Апашите са влезнали през прозореца на банята откъм плувния басейн. С щанга са разрушили стъклената бариера и са се вмъкнали в залата по тенис на маса, който има СОТ.

Обирджийте са влезнали единствено в коридора, откъдето са атакували съблекалните. Там са разрушили шкафчетата и са отмъкнали оборудването. На сензорите за придвижване пък били сложени лепенки, което води на мисълта, че взломаджиите са имали вътрешен човек.

Първи за случая схваща чистачката, която през вчерашния ден към 6:30 часа идва на работа. Веднага са извикани служители на реда от Първо РПУ. Те откриват, че единствено на сензорите от охранителната система в коридора, откъдето се влиза в съблекалните, има лепенки.

Полицаите към този момент работят и по версията за вътрешен човек, който е подготвил обекта. Крадците са били минимум двама и са престояли повече от 20 минути в съблекалнята.

Екипировката е извадена от кашоните в които е получена, а всички чисто нови маратонки също са извадени от кутиите. Със сигурност апашите са били с автомобил, който ги е чакал и на него е натоварена стоката.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР