Говя се, че новата марка на Меган Маркъл продава широка

...
Говя се, че новата марка на Меган Маркъл продава широка
Коментари Харесай

Меган Маркъл се надява да спечели цяло състояние, „продавайки храна за пилета“, след като осинови пилето за домашни любимци на Елън

Говя се, че новата марка на Меган Маркъл продава необятна гама от артикули, само че храната за пиле ще бъде изненада за доста.

Лайфстайл марката American Riviera Orchard на херцогинята на Съсекс беше оповестена по-рано този месец, откакто Меган се върна в Instagram. Биографията на акаунта на компанията в Instagram гласи просто: „ от Меган, херцогинята на Съсекс⁣⁣⁣ “, а описанието на страницата също по този начин показва, че бизнесът е „ основан “ през 2024 година, с връзка към неговия уеб страница, americanriviera.com.

Въпреки че мнозина се интересуваха да видят, че ще продава необятна гама от артикули за дома, в това число ядливи лакомства като желета, конфитюри и мазане, както и съществени принадлежности за хранене, като принадлежности за хранене, покривки за маса и съдове за питиета, очевидното включване на пиле а кучешката храна е относително изненадваща.

За всички най-нови вести, политика, спорт и шоубизнес от Съединени американски щати отидете на The Mirror US.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Меган Маркъл ускорява обществените си изяви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР