Говорителят на УМБАЛ Св. Анна Антон Луков каза пред БНТ,

...
Говорителят на УМБАЛ Св. Анна Антон Луков каза пред БНТ,
Коментари Харесай

Състоянието на 14-годишното момче, блъснато от кола на НСО, остава тежко

Говорителят на УМБАЛ " Св. Анна " Антон Луков сподели пред Българска национална телевизия, че 14-годишното момче, което беше блъснато от автомобил на НСО, е с черепно-мозъчна лицева контузия и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна контузия с травма на бял дроб и положението му е тежко.

14-годишно момче е с заплаха за живота, откакто беше блъснато от автомобил на НСО в столицата нощес към 20 часа. От Националната работа за защита потвърдиха за случая и че колата е тяхна. Момчето е настанено в болница " Св. Анна ".

Безсънна нощ за лекарите от столичното лечебно заведение, които са се борили и не престават да се борят за живота на 14-годишното момче.
Антон Луков, представител на болница " Св. Анна ": То към момента е тежко. Вчера е бил приет в болница в реанимация на " Св. Анна ". Лекарите не престават да се борят за живота му - с заплаха за живота е, в тежко, повредено положение в резултат на злополуката. Това, което знаем досега, е че детето е с черепно-мозъчна лицева контузия и счупена лява ръка. Освен това има гръдно-коремна контузия с травма на бял дроб. Състоянието му е тежко.
В 8 ч. ще има брифинг от болничното заведение, на който ще бъде изнесена настояща информация.
 14-годишно момче е с заплаха за живота, откакто бе блъснато от кола на НСО 14-годишно момче е с заплаха за живота, откакто бе блъснато от кола на НСО
14-годишно дете е потърпевшо, блъснато от автомобил на НСО на столичния бул. “Драган Цанков”. От НСО потвърдиха за случая. В колата е нямало пасажер...

От НСО оповестиха, че мястото на случая на столичния бул. “Драган Цанков ” неотложно е било обезопасено. Информирани са способените органи в лицето на Министерство на вътрешните работи и Военната прокуратура. В ход е досъдебно произвеждане, което ще обясни аргументите за случая.

От НСО увериха, че, в случай че бъде потвърдена виновност на техния чиновник, той ще си понесе всички последствия.

Вчера в това време се появиха информации, че автомобилът, който е провокирал случая, е на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева, само че от ГЕРБ отхвърлиха тази информация.

Знае се, че в автомобила не е имало пасажери. Една от разследваните аргументи за случая е погрешно секване, само че това е непотвърдена информация и следствието ще покаже дали е по този начин.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР