Говорителят на ЦИК Александър Андреев коментира пред izbori.bg третата жалба

...
Говорителят на ЦИК Александър Андреев коментира пред izbori.bg третата жалба
Коментари Харесай

Говорителят на ЦИК с коментар за третата жалба на БСП срещу Борисов

Говорителят на ЦИК Александър Андреев разяснява пред izbori.bg третата тъжба на Българска социалистическа партия за нарушение на изборните правила от страна на Бойко Борисов и настояването на партията той да излезе в отпуск до евровота.

Припомняме, че по третата тъжба към момента има неналичието на решение от страна на ЦИК.

- Г-Андреев, във връзка третата тъжба на Българска социалистическа партия против премиера Бойко Борисов, Вие към този момент се произнесохте по втората им тъжба, само че нямаше оповестено решение, какво решихте през вчерашния ден?

- При всички случаи се разгласяват решенията, тъй като има обществен указател, това което беше докладвано през вчерашния ден с оглед, че ЦИК към този момент се е произнесла по този сигнал, не би следвало да се произнася още веднъж. Един път към този момент има протоколно решение на Комисията, като е взето решение за неустановяване на нарушаване, от там нататък няма за какво да се произнася още веднъж. В обществения указател би трябвало да е качена и какво е протоколното решение на ЦИК.

- За второто Ви решение в действителност нямаше такава обява и евентуално по тази причина Българска социалистическа партия са реагирали с трета тъжба?

- Нямаше такава обява, за това беше такава жалбата, в която се изиска за какво не е оповестено, тъй като въпреки всичко жалбоподателят да има информация за това, което е подал. Сега към този момент ще има такава обява.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР