Говорителят на служебното правителство Антон Кутев не разбира този хъс

...
Говорителят на служебното правителство Антон Кутев не разбира този хъс
Коментари Харесай

Антон Кутев: Разкарването на машини за гласуване създава ненужно напрежение

Говорителят на служебното държавно управление Антон Кутев не схваща " този хъс " на " Сиела Норма " да внася и разкарва машини за гласоподаване из страната в седмицата преди да се проведат изборите у нас. " Сиела норма " декларира, че изборите са за Грузия, стартират едни машини да вървят из страната, през ГКПП-та... нямаме потребност от това... ", съобщи Кутев в студиото на Нова телевизия.

На обвиняванията от страна на ГЕРБ за опит за операция на изборите, Антон Кутев съобщи, че Борисов постоянно бърка фикцията, която му е в главата, и действителността. " Борисов да не ни връща в Костинброд! "

Туве е изрично уверен, че през тези машини не може да се манипулира вота, а самата им поява и слагането на тематиката е " опит да се основава напрежение в обществото и това напрежение се продуцира от избрани политически сили. "

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР