Говорителят на руския президент Дмитрий Песков е на мнение, че

...
Говорителят на руския президент Дмитрий Песков е на мнение, че
Коментари Харесай

Кремъл: САЩ могат бързо да разрешат конфликта в Украйна

Говорителят на съветския президент Дмитрий Песков е на мнение, че Съединени американски щати са в положение бързо да разрешат спора в Украйна.

Така представителят на Кремъл разяснява изказването на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който, разяснявайки дейностите на администрацията на сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън във връзка с Украйна, сподели, че може да реализира споразумяване на спора „ в границите на един ден. "

„ Вероятно, теоретично, господин Тръмп не е надалеч от истината: президентът на Съединени американски щати в действителност, в случай че желае да постави завършек на този спор, може да го направи доста бързо, употребявайки способността си фактически да дава указания на Киев “, сподели Песков, представен от ТАСС.

Според него за преустановяване на спора е задоволително да се даде подобаваща директива на Киев от Вашингтон.

„ В същото време виждаме, че сегашният началник на Белия дом не желае да употребява този ключ, в противен случай, той избира пътя на по-нататъшни доставки на оръжие в Украйна и по този начин нататък “, сподели Песков.

Коментирайки новите...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР