Говорителят на прокуратурата в белгийската столица е съобщил, че случаят

...
Говорителят на прокуратурата в белгийската столица е съобщил, че случаят
Коментари Харесай

Белгийските власти с извънредни данни за мистериозната смърт на русенеца Искрен

Говорителят на прокуратурата в белгийската столица е съобщил, че казусът със гибелта на Искрен Йорданов става въпрос за самоубийство, има записи от камери и че следствието е завършило. Това оповестява "Монитор ", базирайки се на белгийското издание HLN.

На въпрос по какъв начин е попаднал мъжът на територията на китайското посолство, представителят е дал отговор, че няма визия и че това може да каже полицията.

Роднините на 36-годишния мъж от Русе търсят подпомагане от основния прокурор Сотир Цацаров и омбудсмана Диана Ковачева за изясняване на събитията към гибелта му. Младият мъж бе открит мъртъв на 17 септември на територията на китайското посолство в Брюксел.



„ Искаме и наше следствие на гибелта на сина ми. Трябва да се обясни по какъв начин е попаднал в толкоз охранявана зона. Вкъщи пристигнаха полицейски чиновници да ни оповестят, че са получили информация, че Искрен е открит обесен.

Не мога да приема, че това е станало без присъединяване на друго лице. Няма да спрем да търсим истината “, безапелационна е майката Елка Дочева.

За мистериозната гибел на българина оповестяват и белгийски медии. Изданието HLN разгласява и фотоси на китайското посолство в Брюксел. Според публикацията мъжът е открит на паркинга на дипломатическото посланичество.

Искрен Йорданов, който е работел от пет години в Германия, е отпътувал за Брюксел на 13 септември при някогашната си другарка. Два дни по-късно тя го оставила на автогарата в белгийската столица да чака рейса си за Германия. Тогава за последно го чула и майка му.

Говорел комплицирано, споделил, че има заплашителен проблем и не знае какво ще се случи с него. След това телефонът му прекъснал. На 20 септември околните му в Русе получили страшната новина, че е открит мъртъв на 17 септември.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР