Говорителят на правителството Павлос Маринакис в изказване пред медиите се

...
Говорителят на правителството Павлос Маринакис в изказване пред медиите се
Коментари Харесай

Гърция: Днес се по-силни от всякога в областта на отбраната

Говорителят на държавното управление Павлос Маринакис в изявление пред медиите се спря на срещата на министър-председателя Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден  в Атина на 4 март 1968 година с турския президент Реджеп  Ердоган, атинската организация АНА-МПА, представена от Българска телеграфна агенция.
 
" В изказването си министър-председателят означи, че двамата са се договорили да продължат да работят, с цел да задълбочат позитивния климат в гръцко-турските връзки, който се откри през последните месеци ", уточни представителят.

Той добави, че двамата водачи са се договорили за пътната карта на контактите сред двете страни, която ще включва срещи на отговарящите за политическия разговор и позитивния дневен ред заместник-министри на външните работи в средата на октомври, техни срещи през ноември за ограниченията за подсилване на доверието и съвещание на Гръцко-турския съвет за съдействие на високо ниво на 7 декември в Солун.

" Днес Гърция е по-силна от всеки път в защитата както на геополитическо, по този начин и на дипломатическо равнище и работи при съблюдаване на разпоредбите на интернационалното право ", съобщи Маринакис.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР