Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред репортери, че не

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред репортери, че не
Коментари Харесай

Ким и Путин няма да подписват документи, но може да обсъдят "чувствителни области, като например военното взаимодействие": Кремъл

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред кореспонденти, че не се възнамерява съветският президент Владимир Путин и севернокорейският водач Ким Чен Ун да подписват документи във връзка със срещата им в сряда в съветския галактически център, оповестяват държавните медии.

Двамата водачи се срещнаха и разговаряха при закрити врата в продължение на повече от час на космодрума " Восточний ", съветската площадка за изстрелване на галактически ракети, в провинция Амур в Далекоизточния район.

    Запитан за известията за договаряния за въоръжаване сред двамата, Песков съобщи, че " цялостният набор на връзките [между двете страни] допуска разговор и взаимоотношение в чувствителни области, като да вземем за пример военното взаимоотношение ", съгласно държавната медия " Россия 1 ", съобщи CNN.

" Всички други въпроси засягат единствено нашите две суверенни страни ", добави той. " И те не би трябвало да бъдат предмет на угриженост на никоя трета страна. Нашето съдействие се реализира в интерес на народите на нашите две страни, само че не и против който и да било ".

" Северна Корея е наш непосредствен комшия. И макар всички мнения извън, ние ще построяваме връзки със съседите си по метод, който е потребен за нас и за нашите съседи. "

 Снимка: Ройтерс
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР