Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред местните медии в

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред местните медии в
Коментари Харесай

Путин и Хафтар обсъдиха ситуацията в Либия

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред локалните медии в четвъртък, че президентът Владимир Путин и командирът на Либийската национална войска (ЛНА) Халифа Хафтар са имали среща, с цел да обсъдят " обстановката в Либия и района. "

По време на неотдавнашното си посещаване в Москва Хафтар се срещна и с съветския външен министър Сергей Лавров и със заместник-министъра на защитата Юнус-Бек Евкуров, посочи ТАСС.

Въпреки че към момента не са разкрити детайлности за визитата на Хафтар, се споделя, че той е имал за цел да потърси военна помощ от Кремъл.

По-рано от армията на Хафтар осведомиха, че по време на срещата полемиката сред двете делегации се е въртяла към двустранните връзки, " методите за усилване и развиване на тяхната поддръжка и въпроси от общ интерес .

Също по този начин, съветските медии цитират Хафтар, отбелязвайки, че " задачата през днешния ден е да се даде живот на тези решаващи връзки " и че е от интерес " да се отстрани тероризма благодарение на Кремъл в близко бъдеще. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР