Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес, че не знае

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви днес, че не знае
Коментари Харесай

Кремъл: Ще настъпи време за отбелязване на Деня на победата в Мариупол

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи през днешния ден, че не знае дали ще има боен церемониал в Мариупол на 9 май за отбелязване на капитулацията на нацистка Германия през Втората международна война, само че че времето за честване на Деня на успеха там ще настъпи, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5040
Руските войски поеха съвсем напълно контрола над украинския пристанищен град на Азовско море, само че бойци от батальона " Азов ", укрепили се в завода " Азовстал ", отхвърлят да се предадат.

" Ще настъпи време за отбелязване на Деня на успеха в Мариупол ", сподели пред публицисти Песков, запитан за проектите за 9 май в украинския град, неотдавна превзет от съветските сили.

Информацията, че Русия краде зърно от Украйна, наподобява е подправена вест, съобщи още представителят на Кремъл.

По-рано представител на Организацията по издръжка и земеделие (ФАО) сподели, че има признаци, че Русия извозва зърно от окупираните региони на прилежащата страна. Близо 25 милиона тона зърно са блокирани в Украйна и е невероятно да бъдат изнесени заради инфраструктурни пречки и блокадите на пристанищата на Черно море, добави той.

" Нямаме информация, само че това наподобява е подправена вест ", сподели Песков в коментар на думите на представителя на организацията на Организация на обединените нации по прехраната.

Песков означи, че Полша употребява враждебна изразителност, и дефинира тази страна като вероятен " източник на опасност ".

Полша е на първа линия в апелите за сгъстяване на глобите на Европейския съюз против Русия и за снабдяване от НАТО на оръжия за Украйна, която оказва опозиция на съветските сили при тяхната атака в източната част на страната, отбелязва Българска телеграфна агенция, базирайки се на Ройтерс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР