Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия вярва, че

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия вярва, че
Коментари Харесай

Западът завинаги загубил доверието на Русия

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Русия има вяра, че рецесията в Украйна ще бъде продължителна и западните страни няма да могат да възстановят доверието на страната му.

Да, това ще бъде дълга рецесия и ние в никакъв случай няма да се доверим на Запада още веднъж, означи той в изявление за Ем Ес Ен Би Си.

По негови думи Западът би трябвало да бъде държан виновен.

Освен това Песков уточни, че двамата американци, които бяха хванати в Украйна, до момента в който се бият на страната на украинската войска, " заплашват " живота на съветските бойци и " би трябвало да бъдат държани виновни за тези закононарушения ".

Това е първият коментар на Кремъл за случаите на американците Александър Дрюик и Анди Хойен, прецизира Ен Би Си Нюз.
 Западът е засегнат от смъртните присъди за задграничните бойци в Украйна Обновена
Западът е засегнат от смъртните присъди за задграничните бойци в Украйна

Още един британец чака правосъден развой

Говорейки на британски, Песков съобщи: " Те са наемници и са взели участие в противозаконни действия на територията на Украйна - в обстрел на наши бойци и застрашаване на живота им ".

Той бе безапелационен, че двамата американски жители би трябвало да бъдат държани виновни за " закононарушенията, които са направили ", отбелязвайки, че " тези закононарушения би трябвало да бъдат разследвани ".

По негови думи те не попадат под юрисдикцията на Женевската спогодба за военнопленниците , защото не са част от украинската войска.

Миналата седмица президентът на Съединени американски щати Джо Байдън разгласи, че не е известно къде се намират Дрюик и Хойен, за които се счита, че са се включили непринудено дружно с други чужденци към украинските сили.

Говорител на Държавния департамент на Съединени американски щати удостовери в събота, че Вашингтон е видял фотоси и видеоклипове на двама американски жители, за които се оповестява, че са били хванати от съветски военни в Украйна , показва " Франс прес ".
 Песков: Западът се нервира от самото битие на Русия
Песков: Западът се нервира от самото битие на Русия

Той позволи разблокиране на Фейсбук и Instagram
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР