Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия ще продължи

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Русия ще продължи
Коментари Харесай

Кремъл: Русия ще продължи специалната си военна операция в Украйна

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Русия ще продължи своята " специфична военна интервенция "  в Украйна, съобщи Ройтерс. Това изказване последва изявление от през вчерашния ден на украинския президент Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога.

Вчера Зеленски съобщи, че ще показа собствен подробен проект, който сега към момента не е обществено притежание, на президента на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и на двамата му евентуални наследници на поста Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и.

По време на конференция Зеленски съобщи, че актуалното нахлуване на украински войски в съветската Курска област е част от проекта му. Но той добави, че проектът съдържа и други ограничения от  икономическо и дипломатическо естество.

Според Зеленски концепцията на този проект е да бъде накарана Москва да приключи войната. От известно време украинският президент приканва Вашингтон да разреши на Въоръжените сили на Украйна да употребяват доставяните от Съединени американски щати далекобойни оръжия за нанасяне на удари надълбоко в съветска територия.

" Не за първи път чуваме такива изявления от представители на киевския режим. Ние сме наясно с характера на киевския режим ", съобщи Песков пред кореспонденти, разяснявайки проекта на Зеленски. " Продължаваме своята специфична военна интервенция и ще реализираме всичките си цели ", добави той.

В момента Русия се е заела да отблъсне украинското навлизане в Курска област, почнало на 6 август, и продължава със личното си нахлуване в Донецка област в източната част на Украйна.

Песков добави, че Русия поддържа гледната точка на Индия, че е належащо спокойно споразумяване на спора, само че съобщи, че е " повече от явно ", че сега няма основа за такива договаряния.

Вчера индийският министър председател Нарендра Моди съобщи, че по време на  телефонен диалог с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 е подкрепил скорошно спокойно решение на украинския спор – дни откакто министър-председателят организира договаряния в Киев със Зеленски, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР