Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва не изключва

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че Москва не изключва
Коментари Харесай

Песков: Не изключваме нови американски санкции срещу Русия

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че Москва не изключва нови враждебни дейности от Вашингтон на фона на въздушните удари против Сирия и информацията, че Съединени американски щати ще наложат нови наказания против Русия, съобщи „ Ройтерс “.

„ Не ми се желае да приказвам за стихия в нашите връзки, само че враждебните и даже нападателни дейности против Русия не престават. “, съобщи Песков в конферентен диалог с публицисти, откакто бе запитан дали политическата „ стихия “ е подминала Русия, поради неналичието на нови удари против Сирия и отлагането на американските наказания.

Песков добави, че спорните изказване, идващи от разнообразни столици по света, и изключително от Вашингтон, вършат невероятно намирането на политически консенсус. Според представителят „ неприятелските дейности против Русия са се случвали в минало, не престават да се случват в сегашното и не могат да бъдат изключени в бъдещето, като се има поради непредвидимостта на американската политика “.

Коментарите на Песков идват в миг, когато от Вашингтон идват спорни сигнали по отношение на нови антируски наказания поради поддръжката на Москва за държавното управление на Башар Асад, което западат упреква за хипотетичната химическа офанзива в Дума.

В началото на седмицата посланикът на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли съобщи, че Вашингтон готви нови наказателни ограничения против Москва, само че по-късно от Белия дом опровергаха информацията.

Икономическия консултант в Белия дом Лари Кудлоу загатна, че Хейли може да се е объркала тъй като напоследък е била работила доста.

„ С цялото ми почитание, аз не се комплицирам “, отговори Хейли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР