Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред журналисти, че не

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред журналисти, че не
Коментари Харесай

Песков зяви, че не се подготвя посещение на Путин в Анкара през идните седмици

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред публицисти, че не се приготвя посещаване на съветския президент Владимир Путин в Турция през околните седмици, предава

Нямам такава информация. Доколкото знам, не се приготвя посещаване на Путин в Анкара през околните дни, сподели Песков в отговор на въпрос на публицисти. След уточняващ въпрос той добави, че и през " идните седмици не се готви “ такова посещаване.

Турският вестник " Стар “ писа през днешния ден, че Путин може да посети Турция след договарянията сред съветския вицепремиер Александър Новак и турски представители в Анкара.

По информация на изданието високопоставената съветска делегация ще води договаряния по стопански въпроси. Така също ще се разисква подготовката на съвещание на Съвета за съдействие на високо ниво Русия – Турция, което би трябвало да се състои тази година. Стар “ напомня, че при един от предходните телефонни диалози с Путин турският президент Реджеп Тайип Ердоган го е поканил в Турция за Съвета за съдействие на високо ниво.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР