Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред журналисти, че не

...
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи пред журналисти, че не
Коментари Харесай

Песков: Не се подготвя посещение на Путин в Анкара през идните седмици

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред публицисти, че не се приготвя посещаване на съветския президент Владимир Путин в Турция през околните седмици, съобщи ТАСС.

Нямам такава информация. Доколкото знам, не се приготвя посещаване на Путин в Анкара през околните дни, сподели Песков в отговор на въпрос на публицисти. След уточняващ въпрос той добави, че и през " идните седмици не се готви “ такова посещаване.

Турският вестник " Стар “ писа през днешния ден, че Путин може да посети Турция след договарянията сред съветския вицепремиер Александър Новак и турски представители в Анкара.

По информация на изданието високопоставената съветска делегация ще води договаряния по стопански въпроси. Така също ще се разисква подготовката на съвещание на Съвета за съдействие на високо ниво Русия – Турция, което би трябвало да се състои тази година. " Стар “ напомня, че при един от предходните телефонни диалози с Путин турският президент Реджеп Тайип Ердоган го е поканил в Турция за Съвета за съдействие на високо ниво, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР